Συνέντευξη με τον Youssef Achour

23 Φεβρουαρίου 2021Σχετικα Με Εμάς
Συνέντευξη με τον Youssef Achour

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα 5 μας χρόνια στην Ελλάδα! Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για όλα όσα έχουμε πετύχει σε αυτό το διάστημα!

Δεν θα μπορούσαμε να τα έχουμε καταφέρει χωρίς την ομάδα μας, την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και φυσικά την υποστήριξη του Up Group❤️

Γι' αυτό και αποφασίσαμε να προσκαλέσουμε τον Youssef Achour, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Up Group, να μας απαντήσει σε όλα όσα θέλαμε να μάθουμε!

Σχετικά με τον ίδιο

Πότε ξεκινήσατε να δουλέυετε στο Up Group;

Μετά από εκτενή εμπειρία σε θέσεις οικονομικής διαχείρισης, ξεκίνησα την πορεία μου στο Up Group το 1999. Αρχικά ως υπεύθυνος λειτουργιών στη Γαλλία και στη συνέχεια στην Ευρώπη & τη Μεσόγειο. Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, το διοικητικό συμβούλιο με έχει εμπιστευτεί ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο.

Έχετε κάποιον αγαπημένο σκοπό που υποστηρίζετε;

Πάντα συμμετείχα σε τοπικές πρωτοβουλίες που βοηθάνε τους ανθρώπους σε δυσκολίες και τους εκπαιδεύουν για τον τομέα της εστίασης, ώστε να μπορούν να βρουν δουλειά. Και φυσικά, προσπαθώ να συμβάλω στην προώθηση διαφορετικών τρόπων επιχειρηματικής δραστηριότητας, ιδιαιτέρως μέσω του μοντέλου της εταιρείας μας - η μητρική εταιρεία μας είναι συνεταιρισμός και επομένως ανήκει στους υπαλλήλους της.

Σχετικά με το Up Group

Ποιό πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον των παροχών προς εργαζομένους;

Η σημαντική αύξηση της ζήτησης για κοινωνικά κουπόνια που ωφελεί τους εργαζομένους και τους πολίτες σε πολλές χώρες, είναι πραγματικότητα. Πράγματι, οι λύσεις μας συμβάλλουν στις δημόσιες πολιτικές κοινωνικής και οικονομικής ανάκαμψης. Οι ψηφιακές, ευέλικτες και ποικίλες λύσεις μας προσφέρουν μια εμπειρία που ανταποκρίνεται στις νέες διαδικτυακές καταναλωτικές συνήθειες. Τα κοινωνικά κουπόνια δημιουργούν έναν "ενάρετο κύκλο": εγγυώνται ότι η ανάκαμψη μέσω της κατανάλωσης υποστηρίζει πολύ συγκεκριμένες επιχειρήσεις και καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες, υπέρ ορισμένων περιοχών, και ωφελεί την οικονομία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι προτεραιότητες και οι μεγαλύτερες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει το Up Group μέσα στα επόμενα χρόνια;

Αρχικά, όπως όλος ο κόσμος, πρέπει να επανέλθουμε μετά από το 2020, που ήταν ένας αρκετά δύσκολος χρόνος λόγω της πανδημίας. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε ότι οι λύσεις μας είναι λειτουργικές, διαφορετικές, αποτελεσματικές και έχουν τοπικό αντίκτυπο. Κατα δεύτερον, η ψηφιοποίηση. Ιστορικά ήμασταν εκδότες διατακτικών, αλλά τώρα η επιχείρησή μας είναι κυρίως ψηφιακή με διαδικτυακές λύσεις, ηλεκτρονικά και μέσω εφαρμογών για κινητά και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτήν την πορεία. Τέλος, ως παίκτης της κοινωνικής οικονομίας και της αλληλεγγύης, θέλουμε να ενισχύσουμε τις λύσεις μας, καθώς έχουν κοινωνικό αντίκτυπο.

Σχετικά με την Up Hellas & την Ελλάδα

Τι σας εκπλήσσει περισσότερο στην Up Hellas;

Ξεκινήσαμε την Up Hellas το 2016 και τη λειτουργία της λίγο αργότερα. Η ομάδα μας αναπτύχθηκε γρήγορα σε δεξιότητες και τεχνογνωσία για τους πελάτες μας και για τους δικαιούχους των λύσεών μας, σε ένα φιλικό φορολογικά περιβάλλον για όλους. Σε 5 χρόνια, περισσότερες από 2.000 μεγάλες και μικρές εταιρείες προτείνουν τώρα τη λύση «Go For Eat» στους υπαλλήλους τους για χρήση σε τοπικά καταστήματα τροφίμων ή εστιατόρια. Και, έχουμε πολλούς συνεργάτες σε όλη τη χώρα που αποδέχονται τη λύση δώρων "Up Cadhoc", καθώς αυτή η λύση πληρωμής προσφέρει μεγάλη ελευθερία χρήσης.

Ποιό το αγαπημένο σας μέρος στην Ελλάδα;

Μεταξύ των χωρών που είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω, η Ελλάδα με γοητεύει για τη συμβολή της στην ανθρωπότητα. Ειδικά η Αρχαία Αγορά που βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης στην Αθήνα, έχει την ιδιαιτερότητα να εκθέτει ένα αρχαίο έργο που έχει ιδιαίτερο νόημα για μένα και το Up Group. Είναι ένα πέτρινο μνημείο που αντιπροσωπεύει τη «Δημοκρατία». Πράγματι, οι συνεταιριστικές ρίζες του Ομίλου μας δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν χωρίς τις μεγάλες αρχές της εταιρικής δημοκρατίας, ούτε και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε προς το συμφέρον όλων.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image