Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα της Up

25 Μαΐου 2022Η Ομάδα της Up
 We welcome Giannis to the Up team

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Γιάννη στην ομάδα της Up! Ο Γιάννης είναι ο νέος μας Sales Manager και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε μαζί μας! Για να τον γνωρίσουμε καλύτερα, τον ρωτήσαμε λίγα πράγματα για εκείνον αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Up Hellas

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas;

Οι ίδιοι οι άνθρωποι, το εξαιρετικό περιβάλλον, οι σύγχρονες και δημιουργικές λύσεις καθώς και η διάθεση όλων να εξελίσσονται και να πετύχουν!

Ποια είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας;

Ανάμεσα σε πολλές ωραίες και φρέσκες ιδέες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής, θα προτιμήσω το UpFit! Μία εξαιρετική λύση η οποία καλύπτει μια από τις βασικότερες ανάγκες κάθε ατόμου, την ανάγκη της άσκησης και δίνει πολλαπλές επιλογές για κάθε προτίμηση. Εξαιρετική λύση για κάθε εταιρεία που θέλει να εμπλουτίσει το πακέτο των παροχών προς τους εργαζόμενους στοχεύοντας τόσο στη σωματική όσο και πνευματική υγεία τους.

Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις;

Δημιουργική, υγιής, δεμένη.

Τι πρέπει να ξέρουμε για εσένα;

Πιστεύω πως μέσα από την ομαδική δουλειά μπορούμε να πετύχουμε κάθε στόχο που θέτουμε και να εξελιχθούμε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Individuals play the game, but teams beat the odds.

Ποιο motivational quote σε εμπνέει;

In the end, we only regret the chances we didn’t take.

Το αγαπημένο σου μέρος στην Ελλάδα;

Φυσικά ο τόπος καταγωγής μου… Η Νεάπολη Λακωνίας! Ήλιος και θάλασσα στα καλύτερά τους!

Αν έπρεπε να τρως ένα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιο θα ήταν αυτό;

Σπαγγέτι σε κάθε εκδοχή της.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα περισσότερα μέλη της Up ομάδας! Giannis_Post

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image