Παρασκευιάτικο lunch break με το Γιώργο

25 Σεπτεμβρίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με το Γιώργο

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Η κύρια αρμοδιότητα μου στη δουλειά είναι να δημιουργώ συνεργασίες με μεγάλους πελάτες, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις παροχών σε εργαζομένους. Έτσι οι πελάτες μας μπορούν να βελτιώσουν την οικονομική τους απόδοση, αλλά και τα επίπεδα ικανοποίησης των εργαζομένων τους.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Δύσκολο! Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο μία, ανάμεσα στις τόσες, θα ήταν το workshop στον Έλατο. Και αυτό γιατί είχα την ευκαιρία να δουέψω με τους συναδέλφους μου και να έρθουμε πιο κοντά (η αλήθεια είναι ότι κάναμε και λίγο σκι...)

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Μου αρέσει πολύ που καμία μέρα δεν είναι ίδια με την επόμενη. Στην ομάδα των πωλήσεων παρέχονται νέα εργαλεία για χρήση, νέες υπηρεσίες προς πώληση και και πολλή εκπαίδευση. Αυτά εξασφαλίζουν την καλύτερη εκτέλεση της στρατηγικής των εταιρειών μας και την αντιμετώπιση τυχόν προκλήσεων που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Η υπευθυνότητα της ομάδας, η ευθυγράμμισή μας προς τον κοινό στόχο και η θετική στάση.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Το project στο οποίο ξοδεύω την περισσότερη ενέργεια μου αυτές τις μέρες είναι η καινούρια Up Gift κάρτα μας. Δεν υπάρχει άλλη όμοια παροχή στην αγορά, οπότε η επιτυχία της είναι δεδομένη.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την go for EAT προπληρωμένη κάρτα γεύματος μας, το αγαπημένο μου μέρος είναι πάντα το επόμενο. Και πώς να μην είναι, δεδομένου ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο δίκτυο οπότε θέλω να δοκιμάσω τα πάντα!

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω παραδοσιακή προπόνηση με βάρη και λίγο Cross Fit και TRX για να σπάσω τη ρουτίνα! Αλλά όποιο πρόγραμμα και να διαλέξω, πάντα το κλείνω πάντα μέσω της UpFit εφαρμογής.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image