Παρασκευιάτικο lunch break με το Σπύρο

3 Ιουλίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με το Σπύρο

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Οι αρμοδιότητες γενικά είναι πολλές και όλες εξίσου σημαντικές όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με τους υφιστάμενους συνεργάτες μας καθώς επίσης η εύρεση νέων συνεργατών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Είναι η στιγμή της φωτογραφίας. Είναι μια ιεροτελεστία που κάθε νέος συνάδελφος την περνάει. Ύστερα, η φωτογραφία αυτή τοποθετείτε σε έναν τοίχο μαζί με τις άλλες με μια αφιέρωση από κάτω από κάποιον <<παλιό>>.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι η ευελιξία που σου δίνεται στην εταιρεία. Μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι ή από το γραφείο χωρίς περιορισμό.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Είναι μια ομάδα ανθρώπων που θέλει πάντα να εξελίσσεται προς το καλύτερο σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μένουνε πότε στάσιμοι και πάντα λαμβάνουν υπόψιν τις γνώμες όλων των συναδέλφων χωρίς να υπάρχουν ιεραρχικά κριτήρια.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Θα αναφερθώ με λίγα λόγια για το HeroCorp. Είμαι παρών από την <<γέννησή>> του. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής στην Ελλάδα και δίνει την δυνατότητα στους κατόχους της κάρτας μας go for EAT να λαμβάνουν άμεση πίστωση χρημάτων στους συνεργάτες που υιοθετούν την προωθητική μας ενέργεια. Εννοείτε πως υπάρχει κέρδος και στους συνεργάτες μας γιατί με αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο τζίρος τους όπως και το πελατολόγιο τους.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Το φαγητό από το σπίτι είναι κάτι συνηθισμένο για εμένα και ότι χρειάζομαι  το αγοράζω από eFresh γιατί με διευκολύνει να έρχονται τα ψώνια στο σπίτι και το σημαντικότερο να έχω και επιστροφή με κάθε μου αγορά με το HeroCorp.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Μιας και είναι καλοκαίρι οι Outdoor Προπονήσεις είναι κάτι που το αναζητάνε οι περισσότεροι. Με την Trekking μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω πεζοπορία στην Πάρνηθα, ποδηλασία στην Εύβοια και rafting στην Αρκαδία. Γενικά, μου αρέσει ότι μπορείς να βρείς πολλές δραστηριότητες και σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image