Παρασκευιάτικο lunch break με το Γιάννη

16 Οκτωβρίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με το Γιάννη

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Κάθε ημέρα είναι σκοπίμως διαχωρισμένη μεταξύ του να προσφέρω την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση και επίλυση σε θέματα που μπορεί να προκύψουν στο υφιστάμενο πελατολόγιο συνεργατών μας και μεταξύ της αδιάκοπης επικοινωνίας με νέους πελάτες με όλους τους δυνατούς τρόπους: αλληλογραφία, τηλέφωνο, διαδικτυακές και «φυσικές» συναντήσεις. Παίρνοντας μέρος στη δημιουργία νέων ιδεών βελτίωσης των υπηρεσιών μας και ιδεών για την εισαγωγή στην αγορά νέων υπηρεσιών είναι μια διαρκής ενασχόληση στην Up Hellas. Απαιτεί κατανόηση των προϊόντων και της αγοράς, δημιουργικότητα, όρεξη να προχωρήσεις μπροστά, φαντασία και πολύ χαρούμενη διάθεση!!!

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Τη στιγμή που λάβαμε email από καινούργιο πελάτη (μια πολυεθνική), που ανέφερε πως ενώ συνεργαζόμαστε λίγες εβδομάδες, όλη η διαχείριση ήταν τόσο ομαλή, που είχαν την εντύπωση ότι συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Είμαι 15 χρόνια στο χώρο των πωλήσεων B2B. Στην Up Hellas είναι απίστευτο το μείγμα των ανθρώπων και των εταιρειών που θα συναντήσεις και είναι πολύ ικανοποιητικό που όλες οι συζητήσεις είναι για τη βελτίωση των παροχών των εργαζομένων.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αγαπάμε να έχει η επιτυχία μας «διάρκεια» και το κάνουμε με αγάπη και πάθος.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Στην εποχή της τεχνολογίας, κάθε ενασχόληση πρέπει να γίνεται ευκολότερη. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιών της Up Hellas αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και προσπαθώ με τις πρακτικές υποδείξεις να τη βελτιώνω καθημερινά.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Είμαι λάτρης του καφέ συνεπώς το διάλειμμά μου επικεντρώνεται στα σημεία γύρω από το γραφείο που προσφέρουν CashBack μέσω του καινοτόμου προγράμματος HeroCorp της κάρτας go for EAT.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Όταν ο καιρός δεν επιτρέπει το τρέξιμο στα πανέμορφα πάρκα της νοτίου Αττικής τότε επιλέγω μια από τις πολλές επιλογές μέσω της εφαρμογής UpFit και χρησιμοποιώ τις εκάστοτε εγκαταστάσεις τους.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image