Παρασκευιάτικο lunch break με την Ζωή

31 Ιουλίου 2020Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με την Ζωή

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Είναι πολλές και διάφορες! Έχω υποστηρικτικό ρόλο στο λογιστήριο, στο τμήμα των Operations και αρμοδιότητες office administration.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Οι εταιρικές μας έξοδοι και οι υπόλοιπες team building δραστηριότητες. Γενικά, η ομάδα μας είναι αρκετά δεμένη και το κλίμα είναι πολύ όμορφο και εντός ωρών εργασίας και εκτός.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Η δυνατότητα που έχουμε σαν εργαζόμενοι να προτείνουμε πράγματα και να υλοποιηθούν! Είμαστε μια πολυεθνική εταιρεία με πνεύμα start-up.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Είναι ιδιαίτερα πελατοκεντρική. Η προτεραιότητα σε όλες τις περιπτώσεις είναι η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη. Και το εννοώ!

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Καθώς μένω με τους γονείς μου, συνηθίζω να φέρνω φαγητό από το σπίτι. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην συμπεριλάβω τα γλυκά του Φλέιβορ ή τα καφέ μπαρ στην Ηπίτου στα οποία περνάει η go for EAT κάρτα κανονικά!

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Ο χορός! Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει ποικιλία σε αυτό το κομμάτι και μπορώ να διδαχθώ πολλά διαφορετικά είδη σε όλη την Αθήνα!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image