Κωνσταντίνος, ο νέος μας σούπερ ήρωας

12 Μαρτίου 2020Σχετικα Με Εμάς

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας ακόμα ένα νέο μέλος - τον Κωνσταντίνο! Η παρέα μας μεγαλώνει, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να οργανώσουμε ακόμα περισσότερες δραστηριότητες όλοι μαζί. Ο Κωνσταντίνος μας μίλησε για τον εαυτό του και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Up Hellas!

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas; Αυτό που με τράβηξε στην Up ήταν το διαφορετικό, η ανάγκη να εξευρενήσω κάτι νέο και η φήμη για το κλίμα της ομάδας - την οποία επιβεβαίωσα όταν άρχισα να δουλεύω μαζί της.

Ποιά είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας; Μου είναι δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα το go for EAT αλλά και το UpFit. Αφού πρέπει να επιλέξω μόνο μία τότε θα είναι η Up Fit, γιατί είναι κάτι πολύ καινοτόμο και διαφορετικό από ότι υπάρχει ήδη στην αγορά. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο σε όλους μας να βάλουμε λίγη αθλητική δραστηριότητα στην καθημερινότητά μας και το UpFit θα συνεισφέρει σε αυτό

Ποιά είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις; Πρωτοποριακή, Υποστηρικτική, Συναρπαστική

Ποιό motivational quote σε εμπνέει; "Η δημιουργικότητα είναι η νοημοσύνη που διασκεδάζει"

Αν έπρεπε αν τρως ενα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιό θα ήταν αυτό; Όλα στο γκριλ!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η καλή μας σχέση και το θετικό κλίμα της ομάδας μας επικοινωνείται και προς τα έξω 😁 Συνεχίστε να παρακολουθείτε το blog μας για να μας ακολουθήσετε στις ομαδικές δραστηριότητες που έχουμε προγραμματισμένες σύντομα!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image