Στην Up Hellas #ΜενουμεΣπιτι 🏡

17 Μαρτίου 2020Σχετικα Με Εμάς

Με τις ραγδαίες εξελίξεις και συνεχή εξάπλωση του Covid-19, είναι πολύ σημαντικό να δρούμε όλοι με ατομική ευθύνη και συλλογική συνείδηση. Σε αυτό το πνεύμα, η ομάδα της Up Hellas εργάζεται πλέον -και για όσο χρειαστεί- από το σπίτι. Όλες οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όπως πάντα. Οι προσπάθειες εξ’ αποστάσεως εργασίας στην Up Hellas έχουν ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και έχουν δουλέψει αποτελεσματικά έως τώρα.

Ζώντας σε μια digital εποχή που ευνοεί την ψηφιακή επικοινωνία, η φυσική τοποθεσία, ευτυχώς για κάποια επαγγέλματα, δεν έχει πλέον μεγάλη σημασία. Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό ηλεκτρονικών υπηρεσιών, θα μπορούμε όχι μόνο να είμαστε σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα μας, αλλά και να εξυπηρετούμε το ίδιο αποτελεσματικά τους εταιρικούς μας πελάτες.

Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε εδώ κάποια tips που έχουν βοηθήσει την ομάδα της Up Hellas να εργάζεται αποδοτικά και με καλή διάθεση και από το σπίτι:

  • Δημιουργήστε έναν άνετο, μικρό χώρο γραφείου στο σπίτι σας – εάν δεν έχετε ήδη. Αυτό θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα στη δουλειά σας, και φυσικά να είστε πιο οργανωμένοι για όσο διάστημα δουλεύετε από το σπίτι.

  • Δημιουργήστε μια πρωινή ρουτίνα, δηλαδή φτιάξτε ένα πρόγραμμα και τηρήστε το (ή τουλάχιστον προσπαθήστε να το τηρήσετε τις περισσότερες φορές!). Μην ξεχνάτε να κάνετε διάλειμμα για το μεσημεριανό σας και να απομακρύνεστε ανά τακτικά διαστήματα από το χώρο του γραφείου σας.

  • Βάλτε κανόνες με τους υπόλοιπους στο σπίτι! Το ότι είστε στο σπίτι δε σημαίνει ότι είστε διαθέσιμοι για παιχνίδι ή άλλες δουλειές όλη την ημέρα.

  • Ντυθείτε το πρωί! Ίσως να ακούγεται περίεργο ή και όχι τόσο σημαντικό, αλλά, πιστέψτε μας, θα έχει μεγάλη διαφορά στη διάθεσή σας.

  • Φροντίστε να αλλάζετε παραστάσεις. Κάντε λίγη γυμναστική στο σπίτι. Καθήστε στο μπαλκόνι σας. Οργανώστε δραστηριότητες που σας αρέσουν ή που δεν έχετε ποτέ το χρόνο να κάνετε.

Αυτά είναι κάποια από τα tips που μας έχουν βοηθήσει να είμαστε πιο παραγωγικοί και ελπίζουμε να φανούν χρήσιμα και σε εσάς.

Δουλεύουμε από το σπίτι, παραμένουμε ασφαλείς και είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά ❤️

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image