#ΜενουμεΣπιτι: Ημέρα 23

6 Απριλίου 2020Σχετικα Με Εμάς

Η νέα πραγματικότητα του Covid-19 και της καραντίνας σίγουρα έχει αλλάξει την καθημερινότητα για όλους μας. Η ομάδα της Up Hellas εδώ και αρκετές εβδομάδες εργάζεται από το σπίτι, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε αλλά και την επικοινωνία με τους εταιρικούς μας πελάτες.

Συνεχίζουμε να παρέχουμε ασφάλεια συναλλαγών με την go for EAT κάρτα μας, μέσω της δυνατότητας ηλεκτρονικών και contactless πληρωμών, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το γεύμα σας και από το σπίτι. Ταυτόχρονα, προσθέτουμε όλο και περισσότερους HeroCorp συνεργάτες στο δίκτυο μας  🚀 με την Domino’s Pizza να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυο συνεργατών μας. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τους HeroCorp συνεργάτες μας που μπορείτε να παραγγέλνετε αυτές τις ημέρες από το σπίτι.

Συγχρόνως, σε μια περίοδο που περνάμε τόσο χρόνο στο σπίτι και θέλοντας να συμβάλλουμε στη δημιουργική εκμετάλλευση του χρόνου της ευρύτερης Up Hellas οικογένειας μας, προσκαλέσαμε τους UpFit συνεργάτες μας στα social media μας να ετοιμάσουν ένα πρόγραμμα ασκήσεων ειδικά για εμάς! Έτσι, κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός γυμναστής μας δείχνει μια σειρά ασκήσεων που μπορούμε όλοι πολύ εύκολα να ακολουθήσουμε από το σπίτι - και χωρίς εξοπλισμό! Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να παρακολουθήσετε και εσείς τις ασκήσεις που προτείνουν οι συνεργάτες μας.

Η ομάδα μας λοιπόν μένει σπίτι για όσο χρειαστεί, για να προστατεύσουμε τόσο εμάς, όσο και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, και είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτό!

#μενουμεσπιτι #μενουμεασφαλεις

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image