Μία εφαρμογή, πολλές δυνατότητες!

27 Ιουνίου 2019Σχετικα Με Εμάς

Στην Up δημιουργήσαμε μια εφαρμογή προκειμένου όλοι οι χρήστες της go for EAT κάρτας μας να έχουν τον απόλυτο έλεγχό της.

Η εφαρμογή μας είναι διαθέσιμη στο AppStore, στο διαδίκτυο και στο GooglePlay, όπου η βαθμολογία της είναι 4,9/5!

Ο βασικός σκοπός μας είναι κάθε χρήστης να μπορεί να ελέγχει την κάρτα του απλά και με ασφάλεια, να παραμένει ενήμερος για το υπόλοιπό και τις συναλλαγές του και να βρίσκει γρήγορα τους εμπορικούς συνεργάτες μας.

Μέσω της εφαρμογής μας μπορείτε:

  • Να ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο το υπόλοιπό σας και το ιστορικό των συναλλαγών σας

  • Να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε την κάρτα σας

  • Να ακυρώσετε την κάρτα σας

  • Να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις μετά από κάθε συναλλαγή

  • Να βρείτε τους εμπορικούς συνεργάτες μας και να ανακαλύψετε τα προνόμια που θα έχετε αν χρησιμοποιήσετε την go for EAT κάρτα σας

Η πιο ασφαλής λύση στην Ελλάδα!

Η δυνατότητα που προσφέρει η εφαρμογή μας στον χρήστη να κλειδώσει απλά με ένα μονό κλικ την κάρτα του (απενεργοποιώντας τη λειτουργία της) και το ίδιο απλά να την ξεκλειδώσει (ενεργοποιώντας την ξανά), είναι μία από τις βασικές λειτουργίες που καθιστούν την go for EAT την πιο ασφαλή λύση.

Ο χρήστης μπορεί επίσης να ακυρώσει την κάρτα του μέσω της εφαρμογής μας και στη συνέχεια να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση καινούργιας.

Επιπλέον για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι χρήστες λαμβάνουν άμεσες ειδοποιήσεις κάθε φορά που χρησιμοποιούν την κάρτα τους ή πιστώνεται κάποιο ποσό. Με αυτόν τον τρόπο παραμένουν πάντα ενήμεροι!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image