Προχωράμε Μπροστά

16 Μαρτίου 2020Σχετικα Με Εμάς

αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που περνά, για ακόμα μια φορά, η χώρα μας, αποφασίσαμε ότι όλοι σχεδόν οι συνάδελφοι από σήμερα θα εργάζονται από το σπίτι τους.

Στα γραφεία της εταιρείας μας θα παραμείνει το αποκλειστικά απαραίτητο προσωπικό για την παραλαβή των διατακτικών σίτισης από τους συνεργάτες μας και για οποιαδήποτε άλλη επείγουσα ανάγκη.

.

Μπορείτε να συνεχίσετε να καλείτε στα σταθερά τηλέφωνα της εταιρείας μας, καθώς θα δρομολογούνται στους αρμόδιους συναδέρφους χωρίς καμία αλλαγή.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας τηρώντας τις υποδείξεις των ειδικών στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αντιλαμβανόμενοι, επίσης, ότι τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες σίτισης δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων θέλουμε να βεβαιώσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας ότι η εταιρεία μας είναι έτοιμη να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της κάτω και από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

, σε νέους και παλιούς πελάτες μας που δεν χρησιμοποιούν τις κάρτες μας.

Θεωρούμε ότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, σαν εταιρεία, ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στους εταιρικούς μας πελάτες να παροτρύνουν τους υπαλλήλους τους να χρησιμοποιούν τη λύση μιας ασφαλούς και ανέπαφης προπληρωμένης κάρτας γεύματος

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image