Η νέα μας digital πλατφόρμα είναι τώρα live🎉

4 Ιουνίου 2020Σχετικα Με Εμάς

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η νέα διαδικτυακή μας πλατφόρμα είναι πλέον live, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις go for EAT κάρτες σας και τις Chèque Déjeuner διατακτικές σίτισης σας, όλα σε ένα μέρος 🎉

Το δοκιμάσαμε εδώ και αρκετό καιρό, με αρκετούς πελάτες, για να διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Εξετάζουμε συνεχώς πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας και τα σχόλιά σας είναι ζωτικής σημασίας για εμάς.

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

Εδώ στην Up, ψάχνουμε πάντα τρόπους για να κάνουμε την εμπειρία σας εύκολη, γρήγορη και απλή. Θεωρήσαμε ότι χρειαζόμασταν μία πλατφόρμα, όπου όλες οι συνεργαζόμενες εταιρείες μας μπορούν να διαχειρίζονται πλήρως όλα τα Up Hellas προϊόντα τους - και έτσι δημιουργήθηκε η διαδικτυακή μας πλατφόρμα.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε οι πρώτοι που φέρνουν αυτήν τη λύση στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα, δεν μπορούμε παρά να νιώσουμε και λίγη ντροπή που ήρθε τόσο αργά.

Μέσω της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας μας, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των go for EAT καρτών και των Chèque Déjeuner διατακτικών σίτισης, εξοικονομώντας έτσι χρόνο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μας για τις ακόλουθες ενέργειες:

  • Πάγωμα & ξεπάγωμα καρτών

  • Έκδοση και ενεργοποίηση νέων καρτών, καθώς και φόρτωση υφισταμένων καρτών

  • Παραγγελία διατακτικών σίτισης και δωροεπιταγών

  • Αντιγραφή παλαιότερης παραγγελίας

  • Δείτε όλες τις παραγγελίες και του συνολικού ποσού που έχετε δαπανήσει για ολόκληρο το έτος

  • Δείτε τους δικαιούχους των καρτών και την κατάσταση των καρτών τους

  • Δείτε λεπτομέρειες και κατάσταση παραγγελίαας

  • Δείτε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι υπάλληλοί σας χρησιμοποιούν τις κάρτες τους, συμπεριλαμβανομένης της αξίας των συναλλαγών τους ανά μήνα και του όγκου ανά περιοχή

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Θα προσθέσουμε σύντομα ακόμη περισσότερες δυνατότητες στην πλατφόρμα, με στόχο πάντα να κάνουμε την εμπειρία σας απλή και διασκεδαστική. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε τη νέα μας πλατφόρμα και ελπίζουμε ότι θα την αγαπήσετε όσο κι εμείς!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσουμε μια επίδειξη της νέας μας πλατφόρμας ☎️

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image