Παρασκευιάτικο lunch break με τη Νίκη

1 Ιουλίου 2022Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με τη Νίκη

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στη δουλειά;

Οι καθημερινές μου αρμοδιότητες αποτελούνται από τη σχεδίαση ψηφιακού και έντυπου υλικού για την Up Hellas. Από σχέδια για τα social media και άλλες online πλατφόρμες, μέχρι σχεδιασμό site και banner για συνέδρια.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Μπορώ να πω ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη που να ξεχωρίζει γιατί όλες οι μέρες στο γραφείο είναι πολύ ευχάριστες!

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Στη δουλειά απολαμβάνω περισσότερο τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία μου με την ομάδα. Μέσω της Up είχα την ευκαιρία να δουλέψω πάνω σε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ η ομάδα του marketing κάνει την εκτέλεση όλων των project μια πολύ ευχάριστη διαδικασία.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Αυτό που θεωρώ ότι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει είναι το πόσο δεμένη είναι. Το κλίμα είναι πάρα πολύ ευχάριστο και θεωρώ πως όποιο νέο άτομο έρχεται νιώθει αμέσως ευπρόσδεκτο.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

ΝΑΙ! Το τελευταίο τετράμηνο είχα την ευκαιρία να δουλέψω πάνω σε ένα πολύ ενδιαφέρον project το όποιο θα βγει μέσα στους επόμενους μήνες. Όλη η εμπειρία ήταν πολύ παραγωγική και ανυπομονώ να δω μέχρι που θα φτάσει ως project.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή;🍕🍟🍔

Η αλήθεια είναι ότι η go for EAT προσφέρει άπειρες επιλογές και η περιοχή γύρω μας έχει πολλά ωραία μέρη για φαγητό. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα, θα ήταν το Anana για το banana bread!

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Συνήθως προτιμώ οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορώ να κάνω με παρέα!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image