Παρασκευιάτικο lunch break με την Στέλλα

24 Σεπτεμβρίου 2021Friday Lunch Break
Παρασκευιάτικο lunch break με την Στέλλα

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Καθημερινά διαχειρίζομαι νέους αλλά και υφιστάμενους πελάτες. Επικοινωνώ με τους εν δυνάμει πελάτες μαζί τους είτε σε φυσικές & on line συναντήσεις είτε μέσω τηλεφώνου και ενημερώνω για τις υπηρεσίες μας. Όσον αφορά τους υφιστάμενους πελάτες ενημερώνω για τα νέες υπηρεσίες και φυσικά εξυπηρετώ σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Η αγάπημένη μου ανάμνηση δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες, όταν αποφασίσαμε να καθαρίσουμε μία από τις πιο βρώμικες παραλίες της Αθήνας, στη Βούλα, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα καθαριότητας του περιβάλλοντος. Φυσικά και συμμετείχα!!!! Έτσι περάσαμε ένα όμορφο πρωινό κάνοντας κάτι σημαντικό για το περιβάλλον περνώντας πολύ όμορφα και διασκεδαστικά. Εννοείται ότι μετά από 3 ώρες καθαρίσματος - γυμναστικής, ένα καφεδάκι ήταν ότι έπρεπε σε κοντινό καφέ με γέλια και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Το κλίμα και την ομαδικότητα που υπάρχει. Η μέρα περνάει όμορφα και φυσικά όταν είσαι happy στο εργασιακό σου περιβάλλον έρχεται και το αποτέλεσμα πιο εύκολα!!!

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Η αγάπη που έχουμε όλοι για την εταιρεία!!!! Όλοι προσπαθούμε για το μέγιστο και αυτό βγαινει προς τα έξω...

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Shhhhh..... 🤫

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Η αλήθεια είναι ότι συνηθως παραγγέλνουμε μέσω Wolt ή Box και τρώμε στο γραφείο, πληρώνοντας φυσικά με τις κάρτες Go for Eat κάνοντας στη συνέχεια χρήση το Feed a friend. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω ακόμη αγαπημένο μέρος... Καφεδάκι όμως και snack προτιμάω το Περί Καφέ που έχω και επιστροφή χρημάτων με το HeroCorp. 😉

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Pilates & TRX όταν προλαβαίνω!!!!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image