Πώς να χρησιμοποιήσετε την UpFit sports και wellness λύση μας

13 Μαρτίου 2020UpFit

Καθώς η νέα μας εταιρική λύση UpFit είναι εδώ, θέλαμε να πάρετε μια γεύση του πως λειτουργεί και πως να τη χρησιμοποιήσετε για να βρείτε αθλητικές και wellness δραστηριότητες γύρω σας καθημερινά.

Η UpFit προσφέρει πρόσβαση σε μια πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων, όπως γυμναστήρια, πισίνες, σχολές χορού και πολλά άλλα. Επίσης προσφέρει στους εργαζομένους την ευκαιρία να γυμναστούν μαζί με τους συναδέλφους τους και να παρακινούν ο ένας τον άλλο, αλλά και να δοκιμάζουν διαφορετικές δραστηριότητες κάθε φορά!

Αποφασίσαμε να αποφύγουμε περιττές διαδικασίες, έτσι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την UpFit εφαρμογή (διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play) στο κινητό σας.

Το πρώτο βήμα για να χρησιμοποιήσετε την UpFit είναι να ανοίξετε την εφαρμογή και να βρείτε στον χάρτη τις συνεργαζόμενες εγκαταστάσεις γύρω σας. Εκεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από καθένα, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες που προσφέρουν.

<em>Φωτογραφίες από τα Studio West Pilates &amp; Dance, Athens Parkour Academy, Pol Bitsakis, Studio Mix Project, South BV Project</em>

<em>Φωτογραφίες από τα Studio West Pilates &amp; Dance, Athens Parkour Academy, Pol Bitsakis, Studio Mix Project, South BV Project</em>

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και πηγαίνετε εκεί. Μπορείτε να διαλέξετε από ένα σωρό δραστηριότητες, ανάλογα με τη διάθεσή σας: χορό, κολύμβηση, pilates, πολεμικές τέχνες, beach volley, laser tag και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει όριο!

Μόλις φτάσετε, σκανάρετε τον QR κωδικό στην UpFit εφαρμογή. Θα βρίσκετε σε εμφανές σημείο καθώς εισέρχεστε στο χώρο.

Αυτό ήταν, τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη γυμναστική σας! Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την UpFit μέχρι μία φορά την ημέρα, κάθε μέρα.

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να παραμείνετε δραστήριοι και να κάνετε την γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητας σας. Πραγματικά πιστεύουμε ότι το UpFit θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Ξεκινώντας από την επόμενη βδομάδα, θα σας γνωρίσουμε σιγά σιγά τους UpFit συνεργάτες μας, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε για το πώς μπορείτε να προσφέρετε την UpFit στους εργαζομένους σας, καθώς και τα οφέλη για την εταιρεία σας.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image