Aπο Ιntern σε Team Leader - To ταξίδι μου στην Up

27 Απριλίου 2023Up Stories
From Intern to Team Leader

Όταν ήρθα στην Up Hellas πριν από τρία χρόνια, δεν είχα ιδέα τι θα φέρει το μέλλον. Ως πρακτικάριος, ήμουν ενθουσιασμένος να μάθω για την εταιρεία και να αποκτήσω πολύτιμη εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής. Ωστόσο, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο πολύ θα εξελιχθεί ο ρόλος μου με το πέρασμα του χρόνου.

Είχα την ευκαιρία να εργαστώ σε διάφορα projects, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης της πλατφόρμας Business Intelligence της εταιρείας και της εφαρμογής νέων λογισμικών προγραμμάτων. Καθώς συνέχιζα να αναπτύσσω τις δεξιότητές και τις γνώσεις μου, ανέλαβα περισσότερες ευθύνες και τελικά έγινα ένας πλήρους απασχόλησης εργαζόμενος. Ως μέλος της ομάδας IT, είχα τη δυνατότητα να δω πώς η δουλειά μου επηρέαζε την εταιρεία συνολικά. Συνειδητοποίησα γρήγορα ότι η συνεισφορά μου ήταν πολύτιμη γι’ αυτό και ήθελα να αναλάβω ακόμα περισσότερες προκλήσεις.

Προχωρώντας λίγο πιο μπροστά στον χρόνο, τώρα είμαι IT Τeam Leader της Up Hellas. Από μια ομάδα ενός ατόμου σε μια ομάδα των έξι, έχω την τύχη να έχω παρακολουθήσει από κοντά την εταιρία να μεγαλώνει και να εξελίσσεται μέσα στα χρόνια. To να ηγείσαι μιας ομάδας έξι ατόμων είναι για μένα σημαντική επίτευξη και νιώθω περήφανος που παίζω ρόλο στην ανάπτυξη και την επιτυχία της ομάδας αυτής. Οι προκλήσεις που αντιμετώπισα κατά τη διάρκεια ήταν πολλές, αλλά είχα την τύχη να έχω μια εκπληκτική και υποστηρικτική ομάδα στο πλευρό μου. Μαζί, καταφέραμε να υλοποιήσουμε νέες τεχνολογίες, να βελτιστοποιήσουμε διαδικασίες και να βελτιώσουμε τη συνολική αποδοτικότητα της εταιρείας.

Συνολικά, η διαδρομή αυτή ήταν για μένα μια απίστευτη εμπειρία. Το ταξίδι μου ήταν θα έλεγα ένα ταξίδι ανάπτυξης, εξέλιξης και επιτυχίας. Είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν και τη στήριξη των συναδέλφων μου κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων και ανυπομονώ να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να μεγαλώνω τις δεξιότητές μου μέσα στην Up!

Tου Στέλιου Ζορμπά, IT Team Leader της ομάδας μας!👏

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image