🚀 Η Δυναμική Εξέλιξη του Μανώλη στην Up Hellas: Από Business Developer σε Key Account Executive!

12 Δεκεμβρίου 2023Η ομάδα της Up
🚀 Η Δυναμική Εξέλιξη του Μανώλη στην Up Hellas: Από Business Developer σε Key Account Executive!

Η Up Hellas είναι ένα ιδανικό τοπίο για την ανάδειξη ταλέντων δίνοντας ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Η απόδειξη; Ο Μανώλης. Ο Μανώλης ξεκίνησε την καριέρα του στην Up Hellas με μεγάλες φιλοδοξίες και έναν σαφή στόχο: να εξελιχθεί και να επιτύχει🎯. Και το έκανε. Ο Μανώλης ξεκίνησε ως Business Developer, έγινε leader της ομάδας και συνέχισε πετυχαίνοντας τον στόχο του, κατακτώντας τη θέση του Key Account Executive πριν μόλις λίγες εβδομάδες.

Ως Team Leader της ομάδας των Business Developers, ο Μανώλης επέδειξε εξαιρετικές ηγετικές δεξιότητες 🗣️. Δεν σας φαίνονται αυτά αρκετά στοιχεία για να πάει οργανωτικά στο επόμενο επαγγελματικό βήμα; Εμάς στην Up Hellas, μας φάνηκαν πάντως. Συγχαρητήρια Μανώλη!

Στη νέα του θέση ως Key Account Executive, αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις με τη διαχείριση στρατηγικών πελατών, απαιτώντας μια ακόμα πιο εντατική εφαρμογή των δεξιοτήτων που απέκτησε τα τελευταία δύο χρόνια ως Business Developer🤝. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί τις δεξιότητες επικοινωνίας του στο μέγιστο βαθμό, αναπτύσσοντας ισχυρές και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους πελάτες. Κάθε συζήτηση, παρουσίαση ή συνάντηση είναι για εκείνον μια ευκαιρία να δείξει το πάθος του για την εργασία του και να προσφέρει λύσεις που δεν ικανοποιούν απλώς τους πελάτες, αλλά τους ενθουσιάζουν και τους παρακινούν να συνεργαστούν με την Up Hellas!

Ο Μανώλης αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλά μέλη της οικογένειας της Up. Το πείσμα του, ο ξεκάθαρος στόχος του, η υπομονή του αλλά και η επιμονή του, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει.🚀. Το αγαπημένο μας; Η ομαδικότητα του🤝 γιατί, όπως λέει και μια παροιμία σύμφωνα με τον ίδιο, «Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου. Αν θες να πας μακριά, πήγαινε με άλλους».

Η ιστορία του Μανώλη αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα της εταιρικής φιλοσοφίας της Up Hellas για εσωτερική ανάπτυξη και προαγωγή, και το πως αυτή μπορεί να οδηγήσει τους εργαζομένους σε σημαντικές επιτυχίες 🌈. Με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του, έχει καταφέρει να αναπτύξει τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική του πορεία, δείχνοντας ότι η αξία της επιμονής και της διαρκούς μάθησης είναι ανεκτίμητη στον κόσμο των επιχειρήσεων 🚀🌟.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image