Herocorp, σαν να λέμε Άγιος Βασίλης

12 Απριλίου 2022HeroCorp
Herocorp by Go for EAT

Το HeroCorp κάνει κάτι μοναδικό! Όσο εσύ ξοδεύεις χρήματα τόσο αυτό σου προσθέτει χρήματα στον λογαριασμό σου! Θα μπορούσες να το αποκαλείς μπαμπά σου ή Άγιο Βασίλη ή ακόμα και tooth fairy! Για εμάς, την Up Hellas, είναι απλώς το HeroCorp. Για τους HR managers είναι η απόλυτη λύση αφοσίωσης των υπαλλήλων.

Θέλετε να σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί; Μην περιμένετε να ενθουσιαστείτε με κάποια ιδέα που θα χρειαστεί κόπος για να την καταλάβετε, συνήθως οι καλύτερες ιδέες είναι οι απίστευτα απλές. Το HeroCorp είναι μια εξαιρετικά απλή ιδέα που θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Κάνοντας τις αγορές σας από επιλεγμένους εμπόρους, ταυτόχρονα λαμβάνετε και την αντίστοιχη επιβράβευση. Καθημερινά όλο και περισσότεροι έμποροι ακολουθούν το HeroCorp, με αποτέλεσμα εσείς να έχετε ακόμα περισσότερες επιλογές για να απολαμβάνετε τις αγορές σας.

Η Up Hellas

Το HeroCorp δημιουργήθηκε από την Up Hellas (εμείς είμαστε αυτοί), η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί ψηφιακά εταιρικά προνόμια που μεταμορφώνουν την εμπειρία στον χώρο εργασίας. Είναι η πρώτη εταιρεία (μας αρέσουν οι πρωτιές και έχουμε αρκετές, ρωτήστε να μάθετε κι άλλες) που εξέδωσε κάρτα γευμάτων η οποία προσφέρει άμεση επιστροφή χρημάτων στους κατόχους της.

Επιστροφή χρημάτων σε κάθε αγορά

Κάθε φορά που ένας χρήστης πραγματοποιεί αγορές από έναν HeroCorp εμπορικό συνεργάτη, λαμβάνει άμεση επιστροφή χρημάτων απευθείας στον λογαριασμό του. Το HeroCorp είναι η λύση άμεσης επιστροφής χρημάτων, καθώς όλα είναι μετρήσιμα, αποδεδειγμένα και περιλαμβάνονται στα reports που στέλνονται. Όσο περισσότερες αγορές κάνετε από τα Up Hellas συνεργαζόμενα καταστήματα, τόσο μεγαλύτερο όφελος θα έχετε.

Τα προνόμια

Οι χρήστες του HeroCorp απολαμβάνουν όλα τα παρακάτω προνόμια:

  • Άμεση πρόσβαση σε όλους τους επιλεγμένους εμπόρους που προσφέρουν επιστροφή χρημάτων, απλά κάνοντας κλικ στο εικονίδιο HeroCorp HC της εφαρμογής
  • Άμεση πρόσβαση στον χάρτη με όλα τα σημεία HeroCorp και όλες τις πληροφορίες για το κάθε κατάστημα (τηλέφωνο, social media, site επιχείρησης, logo)
  • Μεγάλη ποικιλία γνωστών εμπορικών συνεργατών και μεγάλη γκάμα καταστημάτων για όλα τα γούστα και για κάθε ώρα της ημέρας (supermarkets, café, εστιατόρια, πίτσα, σουβλάκι, μανάβικα, κρεοπωλεία, φούρνοι, e-shops)
  • Στοχευμένες καμπάνιες για όλους τους χρήστες και για κάθε εταιρεία, ανάλογα με την τοποθεσία και τις προτιμήσεις

Η εφαρμογή

Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες όπως άμεση ειδοποίηση για κάθε νέο εμπορικό συνεργάτη που εντάσσεται στο πρόγραμμα επιβράβευσης, άμεση ειδοποίηση κάθε φορά που ο χρήστης χρησιμοποιεί την κάρτα του, άμεση πίστωση της επιστροφής χρημάτων στο υπόλοιπο του λογαριασμού του χρήστη, καθημερινή ενημέρωση της συνολικής επιστροφής χρημάτων και πολλά άλλα. Γενικά είμαστε εξαιρετικά άμεσοι όπως, επίσης, είμαστε και ασύγκριτοι!

Μπείτε στο πρόγραμμα

Η μέθοδος επιβράβευσης που προσφέρει το HeroCorp το έχει κατατάξει ψηλά στις προτιμήσεις των χρηστών και συνεχίζει να αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα και να προσφέρει χρήματα σε όλους! Μπείτε κι εσείς στο πρόγραμμα επιβράβευσης HeroCorp και ξεκινήστε τις αγορές σας! Η αλήθεια είναι πως αν έχεις φτάσει μέχρι εδώ διαβάζοντας όλο το άρθρο τότε ξέρεις ότι δεν έχεις λόγους να περιμένεις άλλο, ξέρεις ότι το θέλεις χτες αυτό το πρόγραμμα επιβράβευσης! Σε περιμένουμε, αν δεν μας έχεις πάρει ήδη τηλέφωνο.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image