Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην ομάδα της Up

3 Μαρτίου 2022Η ομάδα της Up
We welcome Stavros to the Up team

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Σταύρο στην ομάδα της Up! Ο Σταύρος είναι ο νέος μας Τech Βusiness Analyst και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε μαζί μας! Για να τον γνωρίσουμε καλύτερα, τον ρωτήσαμε λίγα πράγματα για εκείνον αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Up Hellas

Τι σε τράβηξε στην Up Hellas;

Άκουσα πολύ καλά λόγια για την Up Hellas και οι πρώτες κουβέντες μαζί τους με έπεισαν πως εκεί ήθελα να συνεχίσω την πορεία μου. Στο γραφείο υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και με διάθεση να βοηθήσουν. Στα συν ήταν επίσης ο τρόπος με τον οποίον προσεγγίζουν τις υπηρεσίες τους, με στόχο χαρούμενους εργαζομένους και συνεπώς ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Ποιά είναι η αγαπημένη σου υπηρεσία μας;

Πιστεύω πολύ στο HR Squad και στις δυνατότητες που μπορεί να δώσει ώστε οι υπάλληλοι σε μια εταιρεία να μπορέσουν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και να αλληλοεπιδρούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ποιά είναι η πρώτη σου εντύπωση για την ομάδα μας με 3 λέξεις;

Συλλογικότητα, Ευελιξία, Ενότητα.

Τι πρέπει να ξέρουμε για εσένα;

Μου αρέσει να μαγειρεύω, να βλέπω σειρές και ταινίες και να γράφω.

Ποιό motivational quote σε εμπνέει;

Δεν πρέπει να υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη προσπάθεια. Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Όσο άσχημη κι αν φαίνεται η ζωή, πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις και να πετύχεις. Όσο υπάρχει ζωή, υπάρχει ελπίδα.

Το αγαπημένο σου μέρος στην Ελλάδα;

Κύθηρα. Είναι το μέρος που ερωτεύεσαι και στο οποίο ερωτεύεσαι. Είναι το νησί που θες να βρίσκεσαι αν αποφασίσεις πως θες να χαθείς.

Αν έπρεπε να τρως ένα φαγητό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, ποιό θα ήταν αυτό;

Της γιαγιάς μου τα μακαρόνια. Μπορεί να είναι παραβρασμένα τα ζυμαρικά, η σάλτσα λίγο νερουλή και το τυρί μπαγιάτικο αλλά για μένα είναι τα πιο νόστιμα μακαρόνια. Δεν λένε ψέματα πως το καλύτερο μυστικό συστατικό στη μαγειρική είναι η αγάπη.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε εβδομάδα συνεχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα περισσότερα μέλη της Up ομάδας! MeetStavros.jpg

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image