Meal Card από την Up Hellas, γιατί όταν τρως καλά τότε τα κάνεις όλα καλά

20 Οκτωβρίου 2022Σχετικά Με Εμάς
 Meal Card by Up Hellas

Η Βιρτζίνια Γουλφ έλεγε ότι δεν μπορεί κάποιος να σκεφτεί καλά, να αγαπήσει καλά, να κοιμηθεί καλά, αν δεν έχει φάει καλά. Κάπως έτσι επιβεβαιώσαμε ότι η meal card δεν είναι παροχή πολυτέλειας αλλά ανάγκης! Θέλεις οι υπάλληλοι να σε αγαπήσουν; Θέλεις να σε ερωτευτούν; Ξεκίνα από το στομάχι που λέει και ο λαός. Η meal card είναι κάρτα γεύματος που σκοπό έχει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σίτισης, γι’ αυτό γίνεται δεκτή σε καταστήματα που πωλούν τρόφιμα ή και σνακ.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Meal Card;

Το ισχυρότατο δίκτυο κάλυψης αναγκών σίτισης των εργαζομένων μας, περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία καταστημάτων που πωλούν food και snacks. Ο υπάλληλος μπορεί να χρησιμοποιεί την κάρτα γεύματος στο μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων σίτισης και να επωφεληθεί από τα προϊόντα τους με ένα πέρασμα της κάρτας!

Τι ποσό θα πιστώνεται στην κάρτα γεύματος;

Ένα σημαντικό σημείο που σε ενδιαφέρει, είναι βεβαίως το χρηματικό ποσό που θα μπορεί να αξιοποιηθεί μέσω της κάρτας σίτισης Go For Eat. Σε ενημερώνουμε, λοιπόν, πως ο εργοδότης μπορεί να πιστώνει χρήματα στην κάρτα κάθε μήνα. Στον ετήσιο απολογισμό το ποσό αντιστοιχεί στα 1452€ ανά εργαζόμενο. Τα χρήματα αυτά εκπίπτουν ως παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο, προσφέροντας συνολικά έως και 1452€ ετησίως σε κάθε εργαζόμενο.

Η Meal Card μπορεί να συνδυαστεί με άλλες κάρτες για επιπλέον όφελος;

Εννοείται!!! Το συνολικό όφελος ανά εργαζόμενο μπορεί να είναι 1452€+300€ ετησίως σε κάθε εργαζόμενο. Αυτό σημαίνει ότι η Meal Card μπορεί να συνδυαστεί με την Up Gift.

Τι είναι η Up Gift;

Είναι μια κάρτα MasterCard η οποία σου δίνει το μοναδικό προνόμιο να τη χρησιμοποιείς παντού! Δηλαδή και σε καταστήματα μη εστίασης. Είναι ουσιαστικά το τέλειο δώρο από την Up Hellas για τους εργαζομένους, μια απλή στη χρήση κάρτα, όπως όλες οι χρεωστικές, που σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώνεις ακόμα και από το κινητό. Ενημερώσου περισσότερο για την Up Gift στην ξεχωριστή μας σελίδα. Κάνε click εδώ.

Up Holidays… Και έφυγες!

Ένα ακόμα project από εμάς για εσάς. Ο εργαζόμενος για να είναι αποδοτικός και ευτυχισμένος στην εργασία του, θέλει μερικές φορές και να ξεφύγει λιγάκι. Το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό και γι’ αυτό τον λόγο ενισχύουμε τα ταξιδάκια σου με την Up Holidays κάρτα. Το ίδιο εύκολη στη χρήση με την προηγούμενη που σου δίνει πολλές περισσότερες επιλογές από μια απλή κάρτα. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τη δύναμή της; Κάνε click εδώ.

Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας της Up Hellas και γνώρισε τις εξαιρετικές παροχές και υπηρεσίες μας.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image