Παρασκευιάτικο lunch break με τη Μαρία

11 Νοεμβρίου 2022Friday Lunch Break
Lunch break with Maria

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Η κύρια αρμοδιότητα μου στην Up Hellas είναι ο πιστωτικός έλεγχος των Συνεργατών, ενώ σχετικά πρόσφατα ανέλαβα και το κομμάτι των Πελατών. Καθημερινά έχω επικοινωνία με πελάτες αλλά και συνεργάτες λύνοντάς τους απορίες σχετικά με τα υπόλοιπά τους, τα τιμολόγια και κάνοντας τις επιβεβαιώσεις και τις συμφωνίες σχετικά με τις πληρωμές τους, καθώς επίσης και το credit check για την τιμολόγηση νέων παραγγελιών πελατών.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Η αλήθεια είναι ότι η ώρα εργασίας περνάει πολύ ευχάριστα. Υπάρχει πολύ χαρούμενη διάθεση και δουλειά που ποτέ δε βαριέσαι. Εάν θα ξεχώριζα κάτι, αυτή είναι η ώρα του πρωινού που μας προσφέρει η Up Hellas, όπου η αγαπημένη μας κυρία Νέλλυ μας ετοιμάζει καθημερινά καταπληκτικό πρωινό. Εκείνη την ώρα, λοιπόν, απολαμβάνουμε όλοι μαζί τον καφέ μας, τρώμε, λέμε τα νέα μας και γελάμε πολύ!

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Τη διάθεση όλων να σε ακούσουν, να βοηθήσουν, να σε επιβραβεύσουν για τη δουλειά σου!

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, να προσφέρουμε τις καλύτερες παροχές και να φροντίζουμε τους πελάτες μας.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Αυτή την περίοδο σε συνεργασία με την Νεφέλη προσπαθούμε να χτίσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον project που αφορά το κομμάτι των συνεργατών, και ήδη είναι πολύ βοηθητικό γιατί λαμβάνουμε στοιχεία που μας βοηθούν στην αύξηση των εσόδων μας.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Λόγω της τοποθεσίας μας (τα γραφεία μας είναι στην καρδιά της Αθήνας), έχουμε άπειρες επιλογές για τέλεια γεύματα, κυριολεκτικά ό,τι τραβάει η όρεξη σου! Αυτό, όμως, που ξεχωρίζω είναι το Koobs, ένα καφέ μέσα στην Στοά της Δραγατσανίου, που ό,τι και να έχω δοκιμάσει είναι εξαιρετικό και οι ιδιοκτήτες του είναι πάντα χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο πολλοί οι πειρασμοί για να τσιμπήσεις κάτι, που δύσκολα καίγονται τόσες πολλές θερμίδες 🤣 Ευτυχώς όμως με το UpFit που προσφέρει η εταιρεία μας ισορροπούμε πολύ την κατάσταση. Αγαπημένη δραστηριότητα για αυτή την περίοδο είναι το Pilates Reformer στο LA WEST που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και με βολεύει γιατί το συνδυάζω αμέσως μετά το γραφείο.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image