Παρασκευιάτικο lunch break με την Αθηνά

16 Σεπτεμβρίου 2022Friday Lunch Break
Lunch break with Athena

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Οι αρμοδιότητες μου είναι η εύρεση νέων συνεργατών. Σαφώς, συνδυάζεται με την εξυπηρέτηση των ήδη υπαρχόντων σε οτιδήποτε ζήτημα προκύψει.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Με κάποιο μαγικό τρόπο, η κάθε μέρα στην Up Hellas είναι μοναδική. Δε θα μπω στη διαδικασία να ξεχωρίσω κάποια. Από την πρώτη μέρα, έχω μόνο όμορφες στιγμές, πράγμα που μου δίνει κίνητρο στην καθημερινότητά μου.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Σίγουρα την καθημερινή πρόκληση. Ούσα ένας άνθρωπος που βαριέται εύκολα, μόνο αυτό δεν προλαβαίνει να συμβεί 😛 Το να προσπαθείς να βρεις λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν, καθώς και οι καθημερινές επικοινωνίες με διαφορετικούς ανθρώπους, καθιστούν ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Θεωρώ ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας. Δε βλέπει τους εργαζόμενους σαν απλούς αριθμούς, αλλά σαν ομάδα που μόνο ενωμένη μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω. Είναι αρκετά σπάνιο στην εποχή μας!

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Ναι, την τρέχουσα χρονική περίοδο δουλεύουμε σε κάτι αρκετά δημιουργικό, που σαν SME τμήμα θα μας φτιάχνει καθημερινά τη διάθεση. Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ, καθώς θα το δείτε σχετικά σύντομα.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Θα προτιμήσω το Koobs, καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών για όλες τις ώρες της ημέρας και άμεση εξυπηρέτηση.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Τώρα τελευταία θα επιλέξω το Spin Top, καθώς βρίσκεται κοντά μου και νιώθω οικεία στον χώρο.

Αυτά 😊 Stay crazy 🚀

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image