Παρασκευιάτικο lunch break με την Έλενα

9 Σεπτεμβρίου 2022Friday Lunch Break
Lunch Break with Elena

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στη δουλειά;

Στις βασικές μου καθημερινές δραστηριότητες συμπεριλαμβάνεται η εύρεση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων για τη δημιουργία και επέκταση του δικτύου συνεργατών της UpFit καθώς και η ανάπτυξη της υπηρεσίας.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Η εκδρομή που πήγαμε όλοι μαζί στα Καλάβρυτα για σκι ήταν από τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Γεμίσαμε όλοι πολλές όμορφες στιγμές και εμπειρίες που μας έδεσαν σαν ομάδα περισσότερο και διασκεδάσαμε με την καρδιά μας.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Τη συνεχή πρόοδο και εξέλιξη. Η εταιρία δεν επαναπαύεται ποτέ και προσαρμόζεται καθημερινά στις ανάγκες της αγοράς για να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Το κλίμα της εταιρίας, η ομαδικότητα και η συνεργασία με όλα τα τμήματα, είναι σα να ανήκεις σε μια οικογένεια. Όλοι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν για την καλή λειτουργία και ροή.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Πάντα υπάρχουν νέες ιδέες στην εταιρία και σχέδια που καλούμαστε να υλοποιήσουμε. Αυτό το διάστημα, ετοιμάζουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον για το Wellness και Fitness το οποίο θα ανακοινώσουμε σύντομα.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Κάθε φορά, αναλόγως με το που βρίσκομαι με τη δουλειά, οι επιλογές είναι απεριόριστες για να επιλέξω ένα μόνο σημείο 😉

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Το pilates και τα βάρη είναι ο τέλειος συνδυασμός για μένα μετά τη δουλειά, ανάλογα του ποια είναι πιο κοντινή UpFit εγκατάσταση στην περιοχή που βρίσκομαι.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image