Παρασκευιάτικο lunch break με την Κατερίνα

14 Οκτωβρίου 2022Friday Lunch Break
Lunch break with Katerina

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στη δουλειά;

Οι αρμοδιότητες μου στη δουλειά περιλαμβάνουν, ως επί το πλείστον, τη διαχείριση των λογιστικών υποχρεώσεων της εταιρείας. Καταχωρήσεις, συμφωνία τραπεζών, πληρωμές, προετοιμασία των οικονομικών reports και άλλα. Λόγω του γεγονότος ότι το τμήμα του λογιστηρίου είναι συνδεδεμένο με τη λειτουργία όλων των τμημάτων, καθημερινά συνεργάζομαι και με συναδέλφους για την αντιμετώπιση και την επίλυση διαφόρων θεμάτων που προκύπτουν σε κάθε τομέα.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Είμαι πολύ τυχερή που εργάζομαι εδώ, καθώς στην Up Hellas είναι πολλές οι όμορφες στιγμές που μένουν αξέχαστες, κυρίως λόγω του ευχάριστου ομαδικού κλίματος. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω όμως μία, θα ήταν μία εξωτερική ομαδική δραστηριότητα που οργανώσαμε, στην οποία αθληθήκαμε, παίξαμε, γελάσαμε, αποβάλλαμε το άγχος της καθημερινότητας και φυσικά καταλήξαμε κάπου να τρώμε όλοι μαζί! (το φαγητό στην Up είναι μεγάλη αδυναμία 😉)

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Την έμφυτη νοοτροπία της εταιρείας να φροντίζει και να εξελίσσει τους εργαζομένους της.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Το ομαδικό κλίμα και η αληθινή θετική μας διάθεση να φροντίζουμε τους πελάτες μας.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα, δουλεύω πάνω σε διάφορα μικρά projects που αφορούν το λογιστικό κομμάτι, τα οποία όμως στο σύνολό τους, συνθέτουν ένα μεγάλο, το οποίο μας εξελίσσει, προωθεί την αυτοματοποίηση και διευκολύνει την καθημερινότητά μας, ενώ ταυτόχρονα μόλις ολοκληρωθεί, θα παρέχει άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για την οικονομική εικόνα της εταιρείας μας.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Τα τέλεια καινούρια γραφεία μας, βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας και ως εκ τούτου οι επιλογές μας είναι πάρα πολλές και για αλμυρές και για γλυκές «αμαρτίες». Τελευταία επιλέγω ίσως πιο συχνά το «Δυο γουλιές και δυο μπουκιές» όπου συναντάμε τον αγαπημένο κύριο Νίκο από την Κρήτη, που φέρνει φοβερά λυχναράκια και ταυτόχρονα πειραματίζεται με ευφάνταστα πλην όμως πεντανόστιμα σάντουιτς.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Προτιμώ ιδιαίτερα τις εξωτερικές και ομαδικές δραστηριότητες. Η τελευταία μου ανακάλυψη είναι το padel και προτείνω σε όλους να επισκεφτούν τον UpFit συνεργάτη μας 4 Sports Club, και να το δοκιμάσουν!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image