Παρασκευιάτικο lunch break με τον Γιάννη

23 Σεπτεμβρίου 2022Friday Lunch Break
Lunch break with Giannis

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στη δουλειά;

Οι καθημερινές μου αρμοδιότητες περιλαμβάνουν την οργάνωση και τον συντονισμό του τμήματος των Key Accounts και των Business Developers, καθώς και τη συμμετοχή σε project που αφορούν την εξέλιξη των λύσεων που παρέχει η εταιρεία και την ανάπτυξη νέων.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στην εταιρεία, σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστος ο τρόπος που με υποδέχτηκε η ομάδα των πωλήσεων κατά την πρώτη μας συνάντηση λίγες μέρες πριν ξεκινήσω να εργάζομαι στην εταιρεία. Η οικειότητα και η χαρούμενη διάθεση που είχαν όλοι με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω ότι εργάζομαι χρόνια εδώ.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Αρχικά το κλίμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των συναδέλφων, καθώς επίσης και τη διάθεση του οργανισμού γενικότερα να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες και το ιδανικό περιβάλλον για να εργαστούμε. Με αφορμή το τελευταίο, θα ήθελα να μείνω ιδιαίτερα στα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ νέα γραφεία της εταιρείας που πιστεύω ότι κάνουν τον χρόνο που περνάμε στο γραφείο να κυλάει όσο πιο ευχάριστα γίνεται.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Η έννοια που αναφέρει η ίδια η ερώτηση. «Ομάδα»! Η διάθεση για συνεργασία μαζί με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός, έχει δημιουργήσει μία ομάδα η οποία έχει οδηγήσει την εταιρεία σε μεγάλες επιτυχίες, καθώς και στην προσδοκία για ακόμα μεγαλύτερες.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Υπάρχει ένα project το οποίο αφορά την επέκταση του τμήματος πωλήσεων η οποία προήλθε από την επιτυχημένη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, καθώς και ένα για το οποίο θα έχετε ευχάριστα νέα με το νέο έτος. Surprise! 😉

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Το αγαπημένο μου μέρος είναι το SaladUp στο οποίο απολαμβάνω τις αγαπημένες μου σαλάτες.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Για να τις κάψω όλες χρειάζεται να αναφέρω πάνω από μία… Αλλά η αλήθεια είναι ότι η κολύμβηση στις πισίνες του δικτύου μας είναι αυτή που αγαπώ περισσότερο!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image