Παρασκευιάτικο lunch break με τον Μανώλη

22 Ιουλίου 2022Friday Lunch Break
Lunch Break with Manolis

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στη δουλειά;

Στις βασικές μου καθημερινές δραστηριότητες συμπεριλαμβάνεται κατά κύριο λόγο η εύρεση νέων συνεργατών, η διαχείριση εισερχόμενων leads, καθώς και εισερχόμενων κλήσεων από εταιρείες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες μας.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολλές. Αλλά το διήμερο στα Καλάβρυτα στις αρχές του έτους και οι όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε με τους συναδέλφους είναι από τις στιγμές μου μένουν αξέχαστες.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Το κλίμα που επικρατεί εντός της εταιρείας είναι κάτι που δε συναντάς εύκολα στις μέρες μας και είναι πολύ σημαντικό. Επίσης, η πρόκληση της εύρεσης νέων πιθανών πελατών και η χαρά της επιτυχίας όταν οι κόποι σου αποδίδουν καρπούς είναι κάτι που σίγουρα απολαμβάνω.

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Όσο τετριμμένο και να ακούγεται, η κουλτούρα της εταιρείας, το ευχάριστο κλίμα, η ομαδικότητα και ο επαγγελματισμός όλων είναι τα στοιχεία που κάνουν την ομάδα μας να ξεχωρίζει.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Επειδή είμαστε ένας οργανισμός και μια ομάδα που συνεχώς εξελισσόμαστε, πάντα υπάρχουν project που τρέχουν. Αυτή την περίοδο, ασχολούμαστε με κάτι νέο το οποίο όμως ακόμα δεν μπορώ να αποκαλύψω. 🤫

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Ένα από τα αγαπημένα μου στέκια, όπως και των περισσοτέρων από το γραφείο νομίζω, είναι το ERGON House με τα νόστιμα σνακ και ροφήματα, καθώς και το ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ στο οποίο μάλιστα, με την κάρτα μου go for Eat έχω και απευθείας επιστροφή χρημάτων λόγω του HeroCorp.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

To L.A West το οποίο βρίσκεται και στην περιοχή μου, είναι η ιδανική επιλογή για μένα καθώς μου παρέχει μια πληθώρα υπηρεσιών και ομαδικών προγραμμάτων.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image