Πώς να ενισχύσετε την επιχείρησή σας με τα Αφορολόγητα Προνόμια της Up Hellas!🚀

30 Ιανουαρίου 2024Up Products
Πώς να ενισχύσετε την επιχείρησή σας με τα Αφορολόγητα Προνόμια της Up Hellas!🚀

Μήπως είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής μιας επιχείρησης και συχνά αναρωτιέστε για το πως ακριβώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αφορολόγητες παροχές για το προσωπικό σας και ποια είναι πραγματικά τα οφέλη τους; 🤔 Είναι αδιαμφισβήτητο πως η ενίσχυση του προσωπικού μέσω αφορολόγητων προνομίων αποτελεί μια σημαντική στρατηγική για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Τα τελευταία 7 χρόνια, η Up Hellas δημιουργεί καινοτόμες λύσεις με έμφαση τόσο στον εργοδότη όσο και τον εργαζόμενο. Αυτές οι λύσεις, ενισχύουν την ικανοποίηση και την παραγωγικότητα του εργαζομένου, ενώ παράλληλα προσφέρουν φορολογικά οφέλη για ίδια την επιχείρηση. Με την αξιοποίηση αυτών των υπηρεσιών, μπορείτε να ενδυναμώσετε την επιχείρησή σας, αυξάνοντας παράλληλα την ικανοποίηση και την παραγωγικότητα του ανθρώπινου δυναμικού.

🍽️Ας μιλήσουμε πρώτα για τις κάρτες σίτισης go for EAT της Up Hellas: Πρόκειται για μία παροχή η οποία εκπίπτει ως παραγωγική δαπάνη, χωρίς να υπόκειται σε φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές. Ως εργοδότης μπορείτε να πιστώνετε χρήματα στην κάρτα κάθε μήνα. Στον ετήσιο απολογισμό το ποσό αντιστοιχεί στα 1452€ ανά εργαζόμενο. Τα χρήματα αυτά εκπίπτουν ως παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο, προσφέροντας συνολικά έως και 1452€ ετησίως σε κάθε εργαζόμενο! Με αυτές τις κάρτες σίτισης, ενθαρρύνετε την υγιεινή διατροφή και προσφέρετε επιπρόσθετα κίνητρα, ενισχύοντας την ικανοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, χωρίς επιβάρυνση στη φορολογική σας εκκαθάριση. 😉Εκτός όμως από αυτό, η Up Hellas διαθέτει το μεγαλύτερο συμβεβλημένο δίκτυο καταστημάτων εστίασης και τροφίμων. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα γεύματος στο μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων σίτισης και να προμηθευτούν ό,τι φαγητό ή σνακ επιθυμούν, με ένα απλό πέρασμα της κάρτας ή γιατί όχι, πληρώνοντας απευθείας ακόμη και από το κινητό τους!

🎁Οι Up Gift, οι αφορολόγητες κάρτες δώρων της Up Hellas, αποτελούν έναν επίσης καινοτόμο τρόπο για να αναγνωρίσετε την προσπάθεια των εργαζομένων σας και να τους επιβραβεύσετε, όπως τους αξίζει. Θα μπορούσε κανείς να πει πως λειτουργούν επιπρόσθετα στις διατακτικές και τις κάρτες σίτισης και είναι η ιδανική περίπτωση για τους εργοδότες. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε συναλλαγή χωρίς κανέναν περιορισμό από τους εργαζομένους, σε καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα, μεγάλες αλυσίδες Super Market, πρατήρια υγρών καυσίμων και πολλά ακόμα. Ο εργαζόμενος μπορεί να δώσει την Up Gift κάρτα του όπως θα έδινε τη χρεωστική του κάρτα για τις συναλλαγές του. Αυτός ο τρόπος αναγνώρισης αυξάνει το ηθικό και τη δέσμευση των εργαζομένων, προσδίδοντας επιπλέον αξία στην επιχείρησή σας, ενώ είναι και οικονομικά ευεργετικό αφού είναι απαλλαγμένη από ασφαλιστικές εισφορές!

Τελειώνοντας το άρθρο, γνωρίζετε πλέον γιατί η επιλογή των αφορολόγητων εταιρικών προνομίων της Up Hellas μπορεί να αποτελέσει μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση.💼 Μέσω αυτών των λύσεων, προσφέρετε αξία και φροντίδα στο προσωπικό σας, ενώ παράλληλα βελτιώνετε την φορολογική επίδοση της επιχείρησής σας. Αυτό οδηγεί σε μια πιο ικανοποιημένη, παραγωγική και αφοσιωμένη εργατική δύναμη, ενισχύοντας την συνολική επιτυχία και ανάπτυξη της επιχείρησης.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image