Τι θα φάμε σήμερα;

24 Μαΐου 2023Up Stories
Meal Card

Η Meal Card είναι η απάντηση στην ερώτηση «Τι θα φάμε σήμερα».

H meal card εξασφαλίζει γρήγορη, ασφαλή και βολική πληρωμή των γευμάτων για σένα. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα είχα μία meal card και θα τη χρσιμοποιούσα για να μεταφέρω τις θερμίδες από κάθε γεύμα μου. Το αφεντικό να πληρώνει το γεύμα, εγώ να τρώω και η meal card να παίρνει τις θερμίδες. Στη συνέχεια να μεταφέρω τις θερμίδες με περίσσεια χαρά στην νυν του πρώην. Genius να χρησιμοποιείς meal card, that way! Αυτά όμως δεν συμβαίνουν in real world προς το παρόν, το δουλεύουμε όμως να ξέρεις. Πάντα δουλεύουμε πάνω σε ιδέες που κάνουν τους πελάτες μας χαρούμενους. Ας το πιάσουμε όμως από την αρχη. Είναι πράγματι Genius να χρησιμοποιείς την meal card της Up Hellas, τη δική μας goforEAT.

Τι είναι η meal card;

Η meal card είναι μια προπληρωμένη κάρτα που χρησιμοποιείται για την αγορά φαγητού. Συνήθως, η meal card εκδίδεται από εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης και εκδόσεων καρτών, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεργαζόμενα εστιατόρια και καταστήματα. Αν βέβαια ο συνεργάτης σου για meal cards είναι η Up Hellas τότε μιλάμε για πολλά μα πάρα πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα εστίασης. Πάνω από πάνω από 60.000 χιλιάδες τώρα που σου γράφω.

Τι κερδίζεις;

Στα αλήθεια τώρα θέλεις να σου πω; Τη χαρά να πληρώνεις για το γεύμα σου με τον πιο απλό, γρήγορο και happy τρόπο. Μην ρωτήσεις γιατί είναι ο πιο happy τρόπος! Όταν δίνεις την meal card για να πληρώσεις δεν βλέπεις τον τραπεζικό σου λογαρισμό να μειώνεται και να μειώνεται. Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτή; Ναι υπάρχει και λέγεται HeroCorp και είναι το απόλυτο πρόγραμμα επιβράβευσης. Τρως και σου επιστρέφει λεφτά! Πες ένα μπράβο λοιπόν στη μαμά σου που έλεγε «Μπράβο» κάθε φορά που έτρωγες.

Ποια είναι τελικά η Meal Card;

Η Meal Card είναι η goforEAT κάρτα της Up Hellas. Είναι μία επαναφορτιζόμενη mastercard που όμως δεν τη φορτίζεις εσύ αλλά ο εργοδότης σου! Είναι η κάρτα που όταν τη χρησιμοποιείς στους συνεργάτες που συμμετέχουν στο HeroCorp πρόγραμμα επιβράβευσης τότε κερδίζεις λεφτά. Είναι η κάρτα που θα σε κάνει ευτυχισμένο γιατί όλοι ξέρουν ότι η ευτυχία δεν αγοράζεται αλλά πάντα μπορείς να αγοράσεις μία καλή μακαρονάδα, ένα καλό burger και ένα μεγάλο παγωτό. Pretty much the same με την ευτυχία.

Η meal card λοιπόν σύντομα θα γίνει η ψυχή στο πορτοφόλι σου, το φυσικό ή το ψηφιακό. Σου ευχόμαστε λοιπόν η meal card goforEAT της Up Hellas να σε κρατάει πάντα χορτάτο και ευτυχισμένο.

Tης Αρχοντούλας Ξανθοπούλου, συνεργάτιδα της oμάδας μας 👏

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image