Τι είναι οι παροχές σίτισης και γιατί να επιλέξετε τις λύσεις της Up Hellas;

29 Νοεμβρίου 2023Up Products
Meal vouchers and meal card

Οι Διατακτικές Σίτισης είναι vouchers - κουπόνια αγορών που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία στους εργαζομένους της ως παροχή σίτισης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και την ενίσχυση της αποδοτικότητάς τους. Οι Διατακτικές αυτές μπορούν να εξαργυρωθούν σε πληθώρα συμβεβλημένων επιχειρήσεων εστίασης και καταστήματα τροφίμων (super market) σε όλη την Ελλάδα. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν είναι σημαντικά, τόσο για την εταιρεία που τα παρέχει και το δικαιούχο εργαζόμενο που τα χρησιμοποιεί, όσο και για την επιχείρηση που τα αποδέχεται.

Πρόκειται για μία παροχή, η οποία εκπίπτει ως παραγωγική δαπάνη μέχρι και 6€ ανά εργάσιμη ημέρα ανά εργαζόμενο (Ν. 2336/95, Ν. 3296/04, Ν.3842/10 και Ν.4172/13 άρθρο 14, Ν. 5006/22) χωρίς να υπόκειται σε φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές. Η συγκεκριμένη παροχή μπορεί να διατεθεί αντίστοιχα και σε μορφή καρτών σίτισης, οι οποίες υπόκεινται στους ίδιους κανόνες λειτουργίας, δηλαδή σε συμβεβλημένο δίκτυο εντός Ελλάδος και έχουν τα ίδια φορολογικά και ασφαλιστικά οφέλη. Με αυτό τον τρόπο, η παροχή καθίσταται περισσότερο ελκυστική για τους εργαζόμενους, ενώ συγχρόνως μειώνονται τα διαχειριστικά κόστη των εταιρειών που τις παρέχουν.

Στην Up Hellas πιστεύουμε ότι οι ευτυχισμένοι και υγιείς εργαζόμενοι δουλεύουν καλύτερα, γι’ αυτό σχεδιάζουμε και υλοποιούμε digital-first εταιρικά προνόμια που μεταμορφώνουν την εμπειρία στο χώρο εργασίας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσετε αυτό και να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας, ενώ εξοικονομείτε χρήματα για την επιχείρηση σας.🌟

Η αφετηρία των υπηρεσιών μας είναι η κάρτα γεύματος go for EAT, η οποία προσφέρει μια ασύγκριτα απλή και δημιουργική εμπειρία τόσο στο διαχειριστή, όσο και στο χρήστη. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι:

✅ Η απλή και γρήγορη διαδικασία παραγγελίας και φόρτισης καρτών, καθώς και η άμεση πρόσβαση σε reports και τιμολόγια, μέσω του Portal👨‍💻 μας.

✅ Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο συμβεβλημένων καταστημάτων εστίασης και τροφίμων.

✅ Δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων μεταξύ συναδέλφων, μέσω της υπηρεσίας Feed a Friend🍑στο app της Up Hellas.

✅ Προσφέρει τη μοναδική υπηρεσία άμεσης επιστροφής χρημάτων στην Ελλάδα, μέσω της λειτουργίας HeroCorp, που βρίσκεται επίσης στο app της Up Hellas.

Συγχρόνως, υπάρχουν διαθέσιμα και τα κουπόνια γεύματος Chèque Déjeuner, που γίνονται δεκτά σε περισσότερα από 4.000 σημεία πώλησης φαγητού στην Ελλάδα και τα οποία επίσης μπορείτε να διαχειριστείτε μέσα από το Portal μας.

Κάθε μέρα στην Up Hellas δεσμευόμαστε να δημιουργούμε την καλύτερη εμπειρία για τους εταιρικούς μας πελάτες και χρήστες των λύσεών μας🧡. Εξυπηρετούμε χιλιάδες κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, βοηθώντας τες να ενισχύσουν την ικανοποίηση των εργαζομένων τους και να χτίσουν μια θετική εταιρική κουλτούρα. Συνεχώς μαθαίνουμε, βελτιώνουμε την Up εμπειρία και κοιτάμε προς το μέλλον!🚀

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image