UpFit - η εταιρική συνδρομή που συμπληρώνει τα προνόμια του εργαζομένου

13 Δεκεμβρίου 2022Up Stories
UpFit - the corporate membership

8 ώρες στην καρέκλα του γραφείου, 2 ώρες στη θέση του οδηγού, 1 ώρα βλέποντας Wednesday, 6 ώρες ύπνος χωρίς να κουνηθείς από την κούραση... Λογικά ξυπνάς κουρασμένος κάθε μέρα. Ίσως και με καμία μελανιά αν σου έχει πέσει στη μούρη το κινητό όσο έβλεπες Netflix με τα μάτια κλειστά.

Κάπως έτσι κι εμείς, μέχρι που είπαμε φτάνει! Κάτι πρέπει να αλλάξουμε. Εκτός από μέλη γυμναστηρίου, θα πρέπει να πηγαίνουμε κιόλας. Κάναμε brainstorming και ξέρεις... πολλές οι απόψεις, όλοι έχουν από μία. Τις μαζέψαμε και καταλήξαμε ότι είναι πιο βολικό να πηγαίνεις γυμναστήριο κοντά στο γραφείο όταν έχει κίνηση η Κηφισίας, πιο βολικό να πηγαίνεις γυμναστήριο δίπλα στο σπίτι όταν είσαι σε work from home day, πιο βολικό η άθλησή σου να είναι εταιρικό προνόμιο (κλείσιμο ματιού εδώ αλλά σε άρθρα λέει δεν μπαίνουν emoji) και σίγουρα πιο βολικό να υπάρχει κάπου κοντά σου ένα γυμναστήριο έτοιμο να σε υποδεχτεί με μια απλή εφαρμογή, την UpFit! Την κατεβάζεις, σκανάρεις το QR code στο γυμναστήριο της γειτονιάς, του downtown ή της Άνω Ραχούλας και μπήκες!

Τι είναι η UpFit;

Είναι μία εταιρική συνδρομή ευεξίας και εταιρικής άθλησης που σου δίνει πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο συνεργαζόμενων γυμναστηρίων. Τι σκέφτηκες; Τι σκέφτηκες; Τι άλλο θα σκεφτούν αυτοί εκεί στην Up Hellas!!! Τι άλλο να σκεφτούμε εκτός από εσένα; Ξέρεις γιατί την κάναμε; Keep reading.

Γιατί δημιουργήσαμε την UpFit;

  • Ο πόνος στην πλάτη είναι ένα από τα 5 μεγαλύτερα κοινά προβλήματα υγείας που επηρεάζουν την απόδοση της εργασίας.
  • Το 42% των εργαζομένων στο γραφείο παραπονιούνται για πόνο στην πλάτη που σχετίζεται με την εργασία.
  • Σχεδόν το 75% των ανθρώπων υποφέρουν από πόνο στην πλάτη, μεταξύ μέτριου και σοβαρού.

Άρα, λοιπόν, η UpFit είναι ένα εταιρικό προνόμιο win-win ή αλλιώς αμφίδρομης νίκης γιατί ο εργοδότης σου νοιάζεται για να μην σε πονάει η πλάτη σου και εσύ νοιάζεσαι για την τσέπη σου. Έτσι το σκεφτήκαμε και όπως φαίνεται το περιμένατε από εμάς γιατί η πρώτη αντίδραση ήταν: «Εννοείται ότι θέλουμε την UpFit στις παροχές που δίνουμε στους εργαζομένους μας, πες μου ότι στο δίκτυο έχετε Τερψιθέα και Λιόσια αν και θα βόλευε και Πετρούπολη ή Άγιο Στέφανο».

Γιατί η UpFit είναι το new black;

Γιατί τι να την κάνεις την Up Gift card αν δε σε παίρνουν τα πόδια σου να πας για ψώνια; Τι να την κάνεις την goforEat card αν όλο τρως χωρίς να γυμνάζεσαι; Τι να την κάνεις την Up Holidays αν το μόνο που σε ξεκουράζει είναι το κρεβάτι; H UpFit είναι η εταιρική λύση που θα σε κάνει να χάρεις όλα τα εταιρικά σου προνόμια γιατί επί της ουσίας σε κάνει να χαίρεσαι τη ζωή σου. Είναι η συνδρομή που επαναφέρει τη χαμένη ευεξία στο σώμα και το πνεύμα σου. H UpFit είναι συνδρομή εταιρικής άθλησης και ευεξίας που θα συμπληρώσει τα εταιρικά σου προνόμια.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image