Νέα Up Gift. Άλλος ένας λόγος για να είμαστε περήφανοι

28 Οκτωβρίου 2020Σχετικα Με Εμάς
Up Hellas - Up Gift

Υποδεχτείτε τη νέα Up Gift κάρτα δώρου μας. Ο Θάνος, Commercial Director της Up Hellas, μας μιλάει για το πώς δημιουργήθηκε και τί την κάνει ξεχωριστή! Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα 🚀

Στην προσπάθειά μου να σκεφτώ πως να παρουσιάσω την νέα Up Gift card μας αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει ευτυχισμένο έναν επαγγελματία με τη δουλειά του.

Σίγουρα οι απολαβές και η επαγγελματική εξέλιξη είναι μια τεράστια αναγνώριση της προσπάθειας του καθενός. Αυτό, όμως, που νομίζω ότι κάνει πραγματικά περήφανο τον καθένα από εμάς, είναι η ικανοποίηση της δημιουργίας.

Στην Up Hellas ζήσαμε εδώ και δύο χρόνια μια περίοδο με έντονα συναισθήματα με τη δημιουργία της meal κάρτας μας, go for EAT, στην οποία συμμετείχε όλη η εταιρεία με ιδέες και στη συνέχεια με ένα υπέροχο ταξίδι παρουσίασής της στην αγορά με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι εταιρείες και οι χρήστες αγκάλιασαν, από την πρώτη στιγμή, την κάρτα για τις δυνατότητες που τους έδωσε να την χρησιμοποιούν σε όλα τα καταστήματα σίτισης, για το εύχρηστο application αλλά και για το πρόγραμμα επιστροφής, HeroCorp.

Νιώθουμε, λοιπόν, την περηφάνια του επαγγελματία που βλέπει το δημιούργημα του να μεγαλώνει και να παίρνει τον δρόμο της αναγνώρισης.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτό το συναίσθημα μας άρεσε πολύ και θέλαμε να το ξαναζήσουμε.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τη νέα κάρτα δώρου μας Up Gift. Μια κάρτα που έχει όλα τα πλεονεκτήματα της go For EAT αλλά με ένα ακόμα ευρύτερο δίκτυο, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει να αγοράσει.

Και επειδή δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάς μια ωραία εμπειρία, το application της Up Gift είναι το ίδιο με αυτό της go For EAT. Απλά προσθέτεις τη νέα κάρτα δώρου και διαχειρίζεσαι τις δύο κάρτες με ένα application.

Θάνος

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image