Παρασκευιάτικο lunch break με το Στέλιο

29 Ιανουαρίου 2021Friday Lunch Break
Lunch Break with Stelios

Ποιες είναι οι κύριες καθημερινές σου αρμοδιότητες στην δουλειά;

Οι κύριες αρμοδιότητες της θέσης μου χωρίζονται σε δύο μέρη.

Αρχικά ασχολούμαι με τα λογιστικά της εταιρείας δηλαδή, καταχώριση τιμολογίων παρακολούθηση πελατών και προμηθευτών αλλά και επικοινωνία με πελάτες για θέματα όπως συμφωνίες υπολοίπων και ανάλυση τιμολογίων.

Το άλλο μέρος αφορά το data κομμάτι της θέσης μου. Πιο συγκεκριμένα καθημερινά φτιάχνω διάφορα report τόσο για τις πωλήσεις όσο και για το δίκτυο. Πρόσφατα εδραιώσαμε το B.I. της επιχείρησης όπου ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να δει διαφορά reports και KPI που τον αφορούν.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου ανάμνηση από τον καιρό σου στην Up Hellas;

Η αγαπημένη μου στιγμή στην Up Hellas, ήταν όταν παρουσιάσαμε το B.I. project στους εργαζόμενους!

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου εδώ;

Απολαμβάνω την ομαδικότητα που επικρατεί στο γραφείο, καθώς αυτό μας βοηθάει να είμαστε πιο αποδοτικοί!

Ακόμα απολαμβάνω την διαρκή επικοινωνία που έχω με τις πωλήσεις και το δίκτυο, σχετικά με τις ανάγκες data και reports των τμημάτων, καθώς αυτό με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος στην δουλειά μου αλλά και να καλύπτω τυχών ανάγκες των τμημάτων!

Τι κάνει την ομάδα της Up να ξεχωρίζει; 🚀

Αυτό που κάνει την ομάδα να ξεχωρίζει είναι η φιλική ατμόσφαιρα, αλλά και η εξαιρετική συνεργασία που επικρατεί στο γραφείο.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον project στο οποίο δουλεύεις αυτό τον καιρό και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου dashboard για τους υπεύθυνους του δικτύου μας. Από αυτό θα μπορούν να παρακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες αλλά και να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το δίκτυο μας.

Μιας κι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα τέλεια γεύματα με τις go for EAT κάρτες μας, ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για το μεσημεριανό σου διάλειμμα στην περιοχή; 🍕🍟🍔

Το αγαπημένο μου μέρος μιας και βρίσκεται κάτω από τα γραφεία μας είναι το Περί καφέ, καθώς μπορώ να απολαύσω τον πρωινό μου καφέ αλλά και το μεσημεριανό μου γεύμα.

Και ποια είναι η αγαπημένη σου UpFit δραστηριότητα για να κάψεις όλες αυτές τις θερμίδες; 🤣

Αν και λόγω των συνθηκών δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την υπηρεσία, η αγαπημένη μου δραστηριότητα είναι το γυμναστήριο καθώς το δίκτυο μας προσφέρει πολλές επιλογές και μπορώ να πάω όπου και αν βρίσκομαι!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image