Πληρώστε ασφαλέστερα και γρηγορότερα χρησιμοποιώντας τις κάρτες Up Hellas στο Apple Pay.

main-image

Πώς να προσθέσετε μια κάρτα

Προσθέστε τις κάρτες σας στο Apple Pay. Είναι εύκολο!

iPhone

 • checkmark-icon
  Στο iPhone, ανοίξτε την εφαρμογή Wallet και πατήστε το σύμβολο "+"
 • checkmark-icon
  Για το Apple Watch, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας και επιλέξτε «Wallet & Pay» και στη συνέχεια «Προσθήκη πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας»

Up Hellas app

 • checkmark-icon
  Συνδεθείτε στην εφαρμογή και επιλέξτε την κάρτα που θέλετε να προσθέσετε στο Apple Pay από την αρχική οθόνη
 • checkmark-icon
  Στην οθόνη Διαχείρισης πατήστε Προσθήκη στο Apple Pay
 • checkmark-icon
  Αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις
 • checkmark-icon
  Η κάρτα σας έχει προστεθεί και είστε έτοιμοι να πληρώσετε παντού με το Apple Pay
Προσθέστε την κάρτα σας στο Apple Wallet και πληρώστε οπουδήποτε με το iPhone σας
Προσθέστε την κάρτα σας στο Apple Wallet και πληρώστε οπουδήποτε με το iPhone σας

Πώς να πληρώσετε

Το Apple Pay είναι ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής στα καταστήματα, σε εφαρμογές και στον διαδίκτυο με το iPhone, το Apple Watch, το iPad και το Mac σας. Μπορείτε να κάνετε γρήγορα check out χρησιμοποιώντας τις συσκευές που μεταφέρετε καθημερινά. Το Apple Pay είναι, επίσης, ο ασφαλέστερος και ταχύτερος τρόπος πληρωμής στο διαδίκτυο και σε εφαρμογές, επειδή δε χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να συμπληρώσετε μακροσκελείς φόρμες.

Δείτε πώς πληρώνετε στα καταστήματα:

Προσθέστε την κάρτα σας στο Apple pay μέσω της εφαρμογή της Up Hellas και πληρώστε οπουδήποτε με την iphone συσκευή σας
Προσθέστε την κάρτα σας στο Apple pay μέσω της εφαρμογή της Up Hellas και πληρώστε οπουδήποτε με την iphone συσκευή σας

Χρησιμοποιήστε το Apple Pay όπου βλέπετε ένα από τα σύμβολα

pay-symbol
Προσθέστε την κάρτα σας στο Apple pay μέσω της εφαρμογή της Up Hellas και πληρώστε οπουδήποτε με την iphone συσκευή σας

FAQ

Το Apple Pay είναι ο πιο απλός τρόπος πληρωμών και λειτουργεί με τις συσκευές Apple που χρησιμοποιείς καθημερινά. Μπορείς να κάνεις ασφαλείς αγορές σε καταστήματα, εφαρμογές και online. Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές.
Μοντέλα iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad και iPad mini με Face ID ή με Touch ID, εκτός από το iPhone 5s Apple Watch Series 1 και νεότερα μοντέλα Προσδιορίστε το μοντέλο του iPhone σας εδώ
Χρησιμοποίησε το Apple Pay όπου βλέπεις ένα από τα σύμβολα του Apple Pay. Μπορείς να κάνεις ασφαλείς αγορές σε καταστήματα, εφαρμογές και online.
Όχι, δεν υπάρχει χρέωση για τη χρήση του Apple Pay.
Η πληρωμή είναι πάρα πολύ απλή: επιλέγετε το Apple Pay ως μέσο πληρωμής και ολοκληρώνετε την πληρωμή χρησιμοποιώντας το Face ή το Touch ID.
Αν δεν μπορείτε να προσθέσετε την κάρτα σας στο Wallet, ελέγξτε το Apple Pay στη σελίδα κατάστασης συστήματος . Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δοκιμάστε ξανά αφού επιλυθεί το πρόβλημα. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε εδώ
Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες κάρτες. Αφού προσθέσετε μια νέα κάρτα στο Wallet, μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη σας κάρτα, να ενημερώσετε τις πληροφορίες σας ή να καταργήσετε μια κάρτα. Στο iPhone σας, μπορείτε επίσης να ανοίξετε το Wallet, να πατήσετε παρατεταμένα μια κάρτα και να τη σύρετε μπροστά από τις υπόλοιπες κάρτες σας. Στο Apple Watch, πατήστε την καρτέλα «Ρολόι μου», πατήστε Wallet και Apple Pay > «Προεπιλεγμένη κάρτα» και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια άλλη κάρτα.
Ανάλογα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να προσθέσετε μέχρι 8 κάρτες, σε παλαιότερα iPhone, ή μέχρι 12 σε πιο καινούρια στο Apple Wallet
Όταν κάνεις μια αγορά, το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Έτσι, ο αριθμός της κάρτας σου δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σου ή στους διακομιστές της Apple και, όταν πληρώνεις, οι αριθμοί των καρτών σου δεν κοινοποιούνται ποτέ από την Apple στους εμπόρους. Όταν πληρώνεις με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, το Apple Pay δεν διατηρεί πληροφορίες συναλλαγών που μπορούν να συνδεθούν με σένα.
arrow-image